God Morgon

Nu är det Söndag och den bästa på året eftersom vi ställer klockan så att man får en extra timma och ännu mer sovmorgon! Woho!
Igår var jag och spelade badminton med Joel och förra veckan var vi bara 5 stycken och jag var sämst, eftersom dem andra spelat varje vecka sen dem var små. så denna veckan frågade jag om Emilia ville med, och det ville hon. Fredrik var med också, samt Joels familj, och Joels väns familj. vi blev 13 stycken som spelade igår och det var jätte kul! Förutom att jag kände att min sträckning i höger skinka gjorde sig påminnd. Jag trodde den skulle vara över! Men det är jätte kul att spela tycker jag! Det får bli en ny lördagstradition!

Hej Lollo!

Haha titta vad jag hittade på min dator! Förresten såg jag Anders och Sören! Som gjorde Sune böckerna :)Dem satt i bokaffären på Frölunda Torg och signerade böcker och såg ut att ha lite tråkigt.

Hej


Hej

Nä, nu är jag redan trött på att det är kallt och mörkt ute! Det ska hålla på såhär i 6 månader till och det kommer bli mörkare och kallare. Idag har det inte hänt mycket, jag har jobbat vart på en visning och lämnat in mina vinterstövlar till skomakaren. Jag har inget smaskigt skvaller ens, du vet det är en sån tråkig seg och slemmig tisdag. Mamma läste en artikel igår som sa att i Göteborg så bor 50% av alla mellan 20-30 år hemma för det finns ingen stans att flytta! Det är jätte sorgligt att det är så tycker jag.
Först ska man kämpa för att få ett jobb, för det finns det inte så mycket av det tog mig nästan ett år att få ett jobb. Jag är glad att jag trivs och tycker det är kul att gå till mitt. Sedan när man äntligen fått jobb, ja då ska man leta efter en lägenhet för man kan inte vänta med att bo hemma längre. Vad händer då? Jo, priserna är så höga som dem aldrig någonsin varit innan och vill man ha en större etta eller en två i stan så får man punga ut med ca 2 000 000 kr. för det har man ju nu när precis fått sitt första jobb. man har ju självklart hunnit att samla på sig 15% av priset också efter som man inte får låna allt nu längre. Hur hade dem tänkt där egentligen? Jag har ju sparat ihop en del eftersom jag jobbade under studietiden men tänk på dem som inte hade möjlighet att spara som jag gjorde, då är det i princip omöjligt att kunna betala en bostadsrätt så då får man söka sig en hyresrätt och det finns inte att få tag på i Göteborg om man inte känner någon, vill bo jätte långt utanför Göteborg elle rpå platser där det är olämpligt att gå som ensam tjej på kvällen eller natten.

Hur har dem tänkt?

No Australia

Nä det blev inget Australien, snyft! Det blev för dyrt med 25-30.000 för tre veckor även fast det kändes lockande. Då sparar jag dem till en ny resa dit, jag hade ändå inte hunnit se hela Australien på tre veckor så jag hade ju vart tvungen att åka tillbaka ändå ;)

Hej

Jaha vad gör jag idag då? jo idag har gått supersnabbt och det är ju trevligt eftersom det är måndag. Efter jobbet gick jag och tittade på en jätte fin lägenhet, det är budgivning imorgon så vi får se hur det går.
Just nu ser jag fram emot fredag när jag ska hem till fina Angelica på förfest för sen ska vi dra ut :) Woho! Är lite pirrig över budgivningen imorgon, jag kan säga så mycket som att den ligger i Linné sen vill jag inte säga mer.

Lägger in en bild på Angelica från när vi var på Rhodos i sommras


Picture time!

Haha tyckte vi såg lika ut här :)


Hej

Glömde ju lägga upp dem fina bilderna på Emili och Mikaela i sina fina mössor. Jag lägger upp en jätte lite bild på Mikkis så man inte riktigt ser den så hon inte kan klaga på den ;)


Mili är sååååå söööt!!!


Mikkis är också jätte fin!

God morgon med Scones

Precis så underbar som jag är har jag såklart baka väldens fulaste scone medan Joel var trött och sov. Degen blev jätte kletig så jag fick knappt upp sconen på plåten. All smet fastnade på handen istället. Men som tur är brukar allt fult jag baka bli gott ändå :)





Hej

Nu vet jag vad jag ska göra i helgen. Mili kommer hem så imorgon ska vi shoppa på stan :) Var bara tvungen att meddela detta, haha. För er teknik neerds så har jag hämtat hem den senaste betaversionen av explorer 9 här på jobbet, vanligtvis brukar jag köra med Firefox, och jag gillar den faktiskt den är riktigt bra och inget onödigt i menyn utan bara en sökruta. Tips: om ni vill få fram en meny så tryck ctrl + a, mikkis ;) Tänkte precis lägga ut en bild men det ville inte fungera... hmm är det Explorer 9 som spökar?

Hej Lollo

Nu har vi fredag här i Göteborg jag vet inte men jag tror att du har fredag kväll nu så vad hittar du på? Jag hade också velat ha fredag kväll nu :P
Igår var jag på värsta tjejkvällen! Jag var och hälsade på kusin vitamin och lilltösen. Hon har redan blivit lite större och rundare om höfterna, hon är jätte söt!! Jag fick se Malins nya hus också det kommer bli jätte bra och huset var jätte mysigt. Det var värsta stormen inatt med regn och blåst, massa träd som blåst ner och så men nu ser det ut att ha lugnat ner sig. Hihi Malin är inte riktigt van vid att bo i hus för hon verkade lite nervös över att det knakade i huset. Men så blåste det riktigt mycket också!

Hmm vad ska jag hitta på i helgen då? Jag vet inte riktigt den blir nu lugna för ingen är hemma. Du är på fel sida av jorden, eller så här års är det nog jag som är på fel sida av jorden. Mili är i Växjö, Klara hon är ju i Lonodon, Ida hon är svår att få tag på för hon jobbar och pluggar en massa och Mikkis har åkt iväg till Stockholm. Jag tror jag får skaffa mig fler vänner, inte ersätta min bästa men bara några fler. Jag har ju Sara och Karin också, ja och Ica gänget dem jobbar bara på helgerna ;) 
Jag får hoppas på att Joel inte har tröttnat på mig nu under veckan när jag kastat pasta i hans vardagsrum och stökat ner i hans lägenhet.  



/Sis


Hej

Vad tycker ni om den nya designen? Den är bättre än standard designen iallafall men kanske inte sådär gör flashig. Men man lär sig medan man gör den.

Hej

Nu i höst är det dax för lanvin för HM och jag har fått tag på en bild över kollektionen! säger bara snyggt!


Hej

Igår var jag och tränade med Joel och innan vi gick iväg lagade jag en jätte god köttfärssås, jag vart riktigt nöjd med den för jag gjorde en lite ny varant på känn. Men jag åt den inte för jag tänkte att vi äter efter vi har träat istället. Vi tränade och jag gick på någon slags trapp masin på Joels gymm, den var ganska effektiv kände jag. På trappmasiknen fanns en tv och jag hittade Ullared medan jag gick på den och fick hålla på en bra stund där eftersom jag var tvungen att se programmet när jag väl hade börjat. Det är ganska smart faktiskt. Då tänker man nästan inte på att det är jobbigt förutom att man flåsar och blir svettig.

När vi kom hem skulle vi äta, Joel kokade pasta och när den var klar la jag upp den på tallrikar och tog kötfärsås. När jag skulle gå och sätta mig och äta blev spagettin väldigt hal på något vis och gled av min tallrik (för den höll jag kvar i handen) och landade på hela vardagsrummsgolvet. Köttfärsåsen som låg på den snorhala pastan åket såklart också i golvet.
Där låg den största spya jag sett, för det såg faktiskt ut så. jaha tänkte jag ock började plocka upp pastan ifrån golvet. Jole tittade välldigt trött och besviket på mig men sa ingenting utan hjälpte mig att städa upp den och erbjöd sig lite av sin mat som den gentleman han är. 
jag hade bara tur att det inte kom mat på joels vita lurviga matta, och det är tur att han inte hunnit köpa någon matta att ha under matbordet. han kanske tänker om vad det gäller mattan nu när han såg vad jag lyckades med igår. 

Denna berättelse liknar lite den gång jag tappade ut hela mcD muggen med Cola på vardagsrummsgolvet hemma.  Det är spännande att hänga med mig man vet aldrig vad jag kan spilla!

Hejje :)

Idag har jag använt en iPad, den var helt fantastik! Vilken skärpa, vilken zoom, vilken skönhet! Vill ha! Haha. Det känns som om man sitter och pillar på en jätte stor iphone. Det hade vart coolt att ha en kamera på den. det kanske kommer på nästa?
Ipaden var väldigt användarvänlig och och skön att hålla i och använda. Den var dock lite tyngre än jag hade förväntat mig men perfekt att ha med sig i väska om man skulle behöva. jag önskade att dem fanns när jag gick på universitetet eftersom de laptops vi fick där var otympliga, stor och tunga. Undra när et kommer snygga blingbling skal till dem här, då kan vi blinga ikapp ;)

Nä nu måste jág jobba på det sista här, ser att mörkret redan lagt sig utanför förnstrer, uppiggande, verkligen.


Häsla Lollo!

Jaha, då var det måndag morgon igen, jag tycker alltid att måndag har en förmåga att infinna sig oftare än de övriga dagarna i veckan. Förutom tisdagar då kanske. Idag var jag på jobbet ridigt, runt 07.20 för att förbereda mig inför ett möte.
Som vanligt har jag mycket för mig på helgen så jag glömde blogga, så vad har jag gjort?
I fredags var jag på Linné och åt middag och då tröffade jag en gammal klasskompis från lågstadiet, trevligt. Sedan såg jag Wallstreet på bio. Den var faktiskt bra trots att det var en uppföljare, tyckte jag, men den slutade lite mysitisk och ologiskt. Jag ska inte avslöja mer om du ska se den.

I lördags var jag på stan med Emilia och Mikaela som provade mössor. Nu glömde jag kameran men jag kan lägga upp två bilder ikväll dem var jätte söta! Eller ja frågar Mikkis om hennes bild är godkänd först tror jag, det blir nog bäst. Sedan på kvällen belv det lite utan en spontanförfest hos Joel och jag fick städa hans lägenhet medan han var och spelade badminton. Jag är för snäll!
Först så gick jag och Mikkis till Lounge för att träffa två av hennes vänner och det var riktigt mycket folk där och dj:n på övervåningen var grym! där stannade jag ett tag sedan gick jag vidare till Excet där Joel och hans vänner hade fått stå i typ tre kvart. Men jag orkade inte det så jag gick och ställde mig i vip kön och gick bara in utan att säga något. Fungerade jättebra :) Men det var jätte trångt där inne också men det var kul.

Igår var jag på en visning på en lägenhet i Linné den var jättefin men väldigt svårmöblerad och bara på 37 kvm. så jag vet inte riktigt det klickade inte så bra där så jag är nog inte med i budgivningen men jag vill veta vad den går för. Sedan köpte jag faktiskt en kebabrulle som jag åt lite av till lunch.
igårkväll hade vi söndagsmidda hos Mili det var jätte mysigt. Speciellt nu när mor och far åkt till norrland och man inte får någon sändagsmiddag hemma. Mili hade gjort en jättegod frläskifle gryta med svamp i och ungsbakadepotatiser i timjan! Mums!
Sen när jag kom hem till Joel igen, för jag bor där nu tills på torsdag, så hade han ätit upp min kebabrulle! jag vart jätte sur! Man frågar väll först? Han är precis som du Lollo, äter upp dem goda sakerna jag köper som man ser fram emot att få knapra i sig, och ja du vet att jag brukar bli sur då. Haha det låter som om jag är ett matmonster, men det kanske jag är ;)

/Sis

Hej Lollo

Nu har jag äntligen lyckats, nu ligger skorna på blocket! Coolt. Jag lägger länken där nere, om det är någon av er som läser bloggen som tycker att något par är fina kan ni få 10 % i kompisrabatt! Mejlar ni mig om skorna så skriv detta lösenord i mailet till mig: Apelsinkrokant
Haha, känner mig som en riktigt försäljningsbloggare nu men jag vill alltid veta att mina skor kommer få en bra ny  ägare som kan ta hand om dem, speciellt eftersom två par av dem inte har används mer än rn gång. 

Här hittar ni skorna:

http://www.blocket.se/vi/30108037.htm 

/Sis

Hej Lollo

Nu har jag kämpat mig med att lägga ut en annons på blocket, inte lätt kan jag säga för det krånglade hela tiden och jag fick göra om allt tre gånger så det tog mig en timma att göra detta! Jag har i alla fall lagt ut tre par jätte snygga pumps som varit försmå för mig. Så det känns i hjärtat att lägga ut dessa skor och två an dem är knappt använda, ett par använde jag till bilen och in till Joel och till bilen igen, That´s it!Men vad gör man inte för att få åka till Australien :)








/Sis

Hej Lollo, idag ska jag nog boka biljetter!

Woho! Idag är en underbar dag! Jag frågade min chef om jag fick ledigt 3 veckor i januari för att få åka oh hälsa på dig. Jag visste inte riktigt vilken chef jag skulle fråga, han som är chef för min avdelning eller chefen för hela repab. Så jag frågade chefen för repab. Han tyckte allt att jag skulle åka och hälsa på så nu har jag fått ledigt, nu gäller det bara att hitta biljetter igen. När jag gick in igår och skulle hitta dem billiga för 9 995:- så kostade det istället 12 781:-! Det har gått upp med 2500 kr på en dag så nu känns det att jag måste boksa snart om det ska hålla på såhär. Helst idag tror jag. Lollo jag kommer till er i januari!! Jag är så glad!!

Sen fick jag reda på en till sak när jag var där och pratade med min chef. Jag frågade om jag fick stanna kvar här efter min trainee period och det sa han att det ska dem se till att jag får. Frågan var bara vart dem ville placera mig och vad jag vill göra här i framtiden. Det är ju jätte bra! då kommer jag bli super vuxen känns det som :)


Hej Lollo på fredag kommer Jacuzzin!

Ja vad har hänt på senaste tiden? Jo igår så var Joel hos frisören och färgade sitt hår, jag glömde ta en bild på det men du kan få se det på fredag för då ska jag hänga med honom. det blev en ganska cool frisyr och han fixade den faktiskt i morse, väldigt ovanligt men fint. Vet du vad? På fredag kommer jacuzzin till Halmstad :)

Nu är alla jätte sugna på att åka dit och provbada i den. Pappa funderade på att sätta upp en kamera där så inte alla grannar går dit och tjuvbadar för jag tror inte man startar den innifrån, sen kommer det även en leverans med lite fler möbler då. Jag måste åka dit och se hur det blev och bada :)

Jag Mikkis och angelica pratade i måndags om att åka dit och bada sen göra middag och sen gå ut, att testa gå ut i en lite håla på hösten. Spännande saker det hände rhär hemma eller hur!? Hur tror du det kommer bli och hur kommer det se ut?

/Sis




Hej Lollo

Nu sitter jag här och kollar in flygbiljetter till Australien detta är det billigaste hittills.

Fast då är det ifråns Sthlm så jag hoppas inte Stockholmarna läser min blogg och tar slut på biljetterna. Hmm...jag är väldigt avundsjuk på er Fiji resa jag kollade lite bilder och det ser ju helt underbart ut! Idag ska jag hem till Joel efter jobbet. Jag tog med honom på spinning puls intervall i fredags och nu ska jag följa med honom till gymmet jag vet inte vad han ska utsätta mig för jobbiga saker i hämningssyfte!

Nu har du vart borta en vacka redan! Det är fortfarande tomt hemma men nu börjar jag vänja mig vid tanken att det kommer vara så ett tag.

/Sis

Tjoho Lollo!

I lördags föll jag nästan i chok!
Joel är mitt vittne på detta det är något jag aldrig har upplevt innan. Mamma stod i haleen som jag hade städart och det var typ klinskt rent, och prydligt. Precis som mamma gillar det och så säger hon:
-Vad rent och tråkigt det ser ut här, det är för rent det ser inte levande ut. Hon tyckte att det var för rent för att det såg ut som att ingen bodde där! Helskumt. Jag sa det till pappa också och även han blev förvånad! 
Sen  har mamma tänkt att jag och hon ska städa ut hela badrummet där uppe, kul och sen hade hon tänkt att sanera ditt rum säger hon. Haha :P  

Hej Lollo

Som du vet så samlar jag ju på snygga påsar som jag har fått under mina otaliga shoppingrundor. Jag fick precis ett mail av en kollega med bilder på jätte snygga påsar. Känner att jag måste utöka min samling nu!


Denna påsen lär ju mamma gilla som alltid har kört Golf!

  

Denna känns faktiskt lite taskig emot gubben!



Haha, förlåt alla djurvänner med det är faktiskt hysteriskt kul!



Något som får killar att gå och shoppa?



En pickadoll påse!




Eller varför inte en snusk påse? Jag tror Mikkis kommer komma hem med en sådan ifrån Sthlm imorgon!




Hej Lollo och Tina

Här är en länk till en tjej som har en jättebra sminkblogg, hon är jätte duktig och har gjort lite läskiga Halloween greje också. Vet ju att Tina är duktig och tycker det är roligt så hon kanske får några bra tips tänkte jag. Kan ju inte bara skriva bara till dig Lollo ;) Klicka på länken nedanför för att komma till bloggen:

Lindas sminkblogg

Hej Lollo

Här kommer något som kommer få dig att skratta. Jag satt och skratatde högt för mig själv på jobbet för jag tycker det är så roligt, fick en konstig blick på mig. Haha!



/Sis

Hej Lollo

Nu sitter jag här och klurar på hur jag ska få ihop saker och ting. Jag vill ju åka och hälsa på dig och ska jag göra det får det bli mellan den 2 jan-16, eller 23 jan. Jag måste ta ledigt och hoppas att jag får det samt att jag måste jobba 6 st röda dagar på ICA för att få ihop till biljetterna. Jag får ha med mig en liten ryggsäck ;)

Hej Lollo

Jag tänkte att detta kunde vara någonting för dig att ta med till Bondibeach så att du kan imponera på Tina och Jane, att ta med sig portionsförpackad banan är inte illa det. tänk så käckt att ha det med sig i den lilla strandpåsen!


Hej Lollo

Å nej! Skorna var jätte fina och satt så snyggt på mina fötter, det är ett par Michael Kors skor för 2700:-! Men jag har inte köpt dem.



/sis

Hej Lollo

Idag känns det lite bättre, jag har haft väldigt mycket att tänka på här på jobbet idag så det har distraherat mig och det är ju bra! Jag skulle ha gått och fikat med Ida efter jobbet idag men hon hade en inlämning imorgon som drog över tiden så hon var tvungen att plugga. Hon är faktiskt väldigt duktig som orkar ge sig på en utbildning till och när hon sa att hon skulle plugga hela kvällen kände jag mig lite lättad över att jag är klar. Man uppskattar verkligen att få vara ledig på kvällar och helgern efter man har haft ett kvälls och helgs jobb.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag ska i och för sig till Joel som kommer hem senare. Han är och äter mat hemma med sin mamma så jag får nog löpa med mig lite god sushi hem till honom för kylskåpet lär ju eka värre där än hemma. Sen tänkte jag om jag ändå stannar i stan kan jag prova dem där asdyra skorna i tazzelaffären i Arkaden. Jag tänkte att dem är säker obekväm så om jag provar dem och så gör dem ont så vill jag inte ha dem längre. Smart plan va! :) Men hemma hos joel vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på hans internet är sönder och jag som tänkte fixa med denna bloggen. Hur går det för dig? hur var Abu dabi? Jag är jätte nyfiken.
I passkontrollen visar kvinnorna i slöjor sina snikten då eller visar dem bara en bild i passet med någon i en burka?



/Sis

Hälsa Lollo

Hej Lollo,

Jag tänkte starta en blogg och berätta om allt som händer här hemma så att du inte känner att du missar någonting. Idag har vart en jobbig dag eftersom jag har vetat att jag inte kommer få se dig på så länge och det känns så tråkigt. Mamma och pappa kom och hämtade mig på jobbet efter att dem sagt hej då till dig på flygplatsen. Mamma har vart ledsen ikväll för hon tycker ju inte om när någon reser ifrån henne så jag har övertalat henne att vi ska baka bullar på bulldagen nu så hon får annat att tänka på. Det har fungerat ganska bra, för sen var det både Ullared och Hollywood fruar på tv så då tänkte hon inte på det. jag måste ju vara glad så att hon också blir glad, samma sak igår. Jag måste ju vara glad så att du inte blec ledsen och tycker det är jobbigt. jag tror dessutom att jag är lite för stolt för att andra ska få se mig gråta.

Jag fick allt bita mig i läppen på jobbet idag för det blev jobbigt ju närmare klocka slog 5 och jag visste att du åker iväg på riktigt. Så när mamma åkte till affräen för att köpa socker och pappa var på möte gick det inte att bita sig i läppen längre. Och nu när jag skulle gå och lägga mig lös det i lampan i ditt rum och det kändes så sorligt att släcka den och veta att du inte kom hem ifrån McD inatt. Nu kan jag heller inte bita mig i läppen, men det är inget jag vill att någon ska veta. Jag tänker att det är själviskt av mig att vara ledsen. Jag tycker att det är jobbigt att jag kommer sakna dig. Vem ska nu fatta dåliga skämt och avsluta mina meningar? Men jag tänker att jag ska vara glad istället, du kommer ju ha jätte roligt och det är ditt livs äventyr. Du kommer ha det super bra det vet jag. När jag tänker så är det ju onödigt att gå här och vara ledsen och tänka på mig själv.

Nu har jag en ny blogg där jag kommer uppdatera dig om allt som händer här hemma, antagliegn väldigt lite men jag sriver om det också!





/Sis

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0