Hej

Vad tycker ni om den nya designen? Den är bättre än standard designen iallafall men kanske inte sådär gör flashig. Men man lär sig medan man gör den.

Kommentarer
Postat av: Barbro Normelli

Hej!! mycket bra tycker jag. Tack för kortet med Koalabjörnarna, Lollo, vi blev jätteglada, kortet sitter på kylskåpsdörren. Pappa och Mamma har varit här i några dagar, i söndags åt vi middag tillsammans med Magnus, det blev en stek med gele, som efterrätt äppelpaj. På måndag åkte vi till stugan, men vi stannade bara en liten stund, vi har ju stängt för säsongen, och det känns skönt att få vara i stan nu när det börjar bli kallt, imorgon blir det kanske snö! På med vinterdäcken, det behöver en tillfällig Australienbo inte tänka på.

Pappa höll föreläsningen idag, det var jättebra han trivs på scen, egentligen kanske han skulle ha blivit skådespelare. Puss och Kram från faster och farbror

2010-10-20 @ 20:30:23
Postat av: MissIL

Ojoj sno redan, jag ar inte avundsjuk! Stek a gile ar man inte bortskammd med har borta. I dag har vi varit pa ikea och atit kottbullar, de sag precis ut som ikea hemma...de va jatte konstigt. Ja han har alltid gillat de dar med att prata infor folk och sa, men det ar roligt:)

2010-10-21 @ 11:13:24
URL: http://medmissiler.blogg.se/
Postat av: Helen

Ja visst har han? Om inte annat att sjunga kanske :P

2010-10-21 @ 13:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0